Slagter Bo
Julsøvej 74, Sejs
8600 Silkeborg
Tlf.: 86846424

1-4 Retters

 

Forretter

___________________

 

Supper

Alle supper bliver leveret med flutes, kan også leveres som natmad.

Min. 8 kuverter


Vælg mellem:

Klar suppe med urter, kød- og melboller

Aspargessuppe m/kødboller

Løgsuppe

Hummersuppe

svampe suppe 

Kr. 40,-

 

___________________

De traditionelle

 

Nr. F1

Rejecoketail m/ flutes

Kr. 50,-

 

Nr. F2

Tartelet m/høns i asparges

Kr. 40,-

 

Nr. F3

Røget landskinke m/melon og flutes

Kr. 40,-

 

Nr. F4

Ananasring m/hønsesalat og flutes

Kr. 35,-

 

Nr. F5

Laksemousse med rejer og dildcreme m flutes

Kr. 45,-

 

Nr. F6

Tunmousse på bund af salat med rejer, kaviar og flutes

Kr. 45,-

 

Nr. F7

Gullaschsuppe m/flutes

Kr. 40,-

 

Nr. F8

Hummersuppe m/flutes

Kr. 45,-

 

Nr. F9

Rørt røget laks på salatbund m/flutes

Kr. 45,-

 

Nr. F10

Dampet fiskefilet m/rejer, ananas og flutes

Kr. 45,-

 

Nr. F11

Lakserose m/mild peberrodscreme på bund af salat

Kr. 45,-

 

__________________

Hovedretter

Min. 8 personer

 

Nr. H1

Svinekam som vildt m/hvide og brunede kartofler, franske kartofler, waldorfsalat og ribsgelé

Kr. 100,-

 

Nr. H2

BBQ bones med græsk kartoffel, salat og dressing 

Kr. 100,-

 

Nr. H3

Svinekam m/hvide og brunede kartofler, franske kartofler, rødkål og asier

Kr. 100,-

 

Nr. H4

Whiskyskinke m/flødekartofler, grøn salat og dressing

Kr. 95,-

 

Nr. H5

Stor skinkeschnitzel m/brasede kartofler, ærter og bearnaisesauce

Kr. 90,-

 

Nr. H6

Farseret eller marineret kalkunbryst m/baconkartofler og tomatsalat

Kr. 90,-

 

Nr. H7

Gl.dags oksesteg m/hvide kartofler, årstidens grønsager og brun sovs

Kr. 100,-

 

Nr. H8

Oksefilet m/ovnstegte kartofler, årstidens grønsager og bearnaicesauce

Kr. 140,-

 

Nr. H9

Kalvefilet stegt som vildt m/hvide og brunede kartofler, waldorfsalat og ribsgelé

Kr. 140,-

 

Nr. H10

Appelsinmarineret svinekam m/græske kartofler, salat og dressing

Kr. 90,-

 

Nr. H11

Appelsinmarineret andebryst m/smørristede kartofler, årstidens grønsager
og appelsinsauce

Kr. 100,-

 

Nr. H12

Lammekølle m/hvidløg, smørstegte kartofler, salat og tzatziki

Kr. 120,-

 

Nr. H13

Culottesteg m/bagt kartoffel, kryddersmør, årstidens grønsager og bearnaicesauce

Kr. 120,-

 

Nr. H14

Dyrekøller m/hvide og brunede kartofler, waldorfsalat, asier og vildt sauce

Kr. 140,-

 

Nr. H15

Dyreryg m/hvide og brunede kartofler, waldorfsalat, asier og vildt sauce

Kr. 150,-

 

Nr. H16

Helstegt oksemørbrad m/ovnbagte kartofler, årstidens grønsager og bordelaisesauce

Kr. 185,-

 

Nr. H17

Stegt flæsk m/persillesovs, kartofler og rødbeder

Kr. 90,-

 

Nr. H18

Wienerschnitzel af kalv m/braiserede kartofler, ærter og skysauce

Kr. 110,-

 

__________________

Desserter

Min. 8 personer

 

Nr. D1

Frugtsalat

Kr. 35,-

 

    
Nr. D2

Hjemmelavet is m/ frugter

Kr. 40,-

    

 

Nr. D3

Frugttærte m/ cremefraiche

Kr. 40,-

 

    

Nr. D4

Chokoladekage m/ is og frugt

Kr. 45,-

 


Nr. D5

Islagkage

Kr. 35,-

 

    
Nr. D6

Citronfromage m/ flødeskum

Kr. 40,-

 

    

Nr. D7

Tiramisu

Kr. 40,-

 

 

Nr. D8

Ostelagkage

Kr. 40,-

 

    
Nr. D9

Blandet kagebord og hjemmelavet is

Kr. 60,-

 

    
Nr. D10

Chokolademoussekage m/ friske frugter

Kr. 40,-

 

 

Nr. D11

Udvalg af oste m/ friskbagt brød

Kr. 60,-

 

 

Nr. D12

Panna cotta m/ hindbærcollis og friske bær

Kr. 40,-

 

 

Nr. D13

Chokolade mousse m friske bær

Kr. 40,-

 

__________________

Natmad

Min. 8 personer

 

 

Nr. N1

Små frikadeller m/kold kartoffelsalat

Kr. 40,-

 

Nr. N2

Hotdog m/ketchup, sennep, remoulade, agurkesalat, ristede og rå løg (2 stk. pr. person)

Kr. 40,-

 

Nr. N3

Landgangsbrød m/4 slags pålæg

Kr. 45,-

 

Nr. N4

Tærter m/grøn salat og dressing

Kr. 45,-

 

Nr. N5

3 sandwich m/fyld

Kr. 40,-

 

Nr. N6

Pålægsbord m/ 3 slags pålæg, leverpostej og rugbrød

Kr. 55,-

 

Nr. N7

Croissanter m/hønse- eller rejefyld

Kr. 40,-

 

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK