Forretter
___________________
Supper
Alle supper bliver leveret med flutes, kan også leveres som natmad.
Min. 8 kuverter
Vælg mellem:
Klar suppe med urter, kød- og melboller
Aspargessuppe m/kødboller
Løgsuppe
Hummersuppe
svampe suppe
Kr. 40,-
___________________
De traditionelle
Nr. F1
Rejecoketail m/ flutes
Kr. 50,-
Nr. F2
Tartelet m/høns i asparges
Kr. 40,-
Nr. F3
Røget landskinke m/melon og flutes
Kr. 40,-
Nr. F4
Ananasring m/hønsesalat og flutes
Kr. 35,-
Nr. F5
Laksemousse med rejer og dildcreme m flutes
Kr. 45,-
Nr. F6
Tunmousse på bund af salat med rejer, kaviar og flutes
Kr. 45,-
Nr. F7
Gullaschsuppe m/flutes
Kr. 40,-
Nr. F8
Hummersuppe m/flutes
Kr. 45,-
Nr. F9
Rørt røget laks på salatbund m/flutes
Kr. 45,-
Nr. F10
Dampet fiskefilet m/rejer, ananas og flutes
Kr. 45,-
Nr. F11
Lakserose m/mild peberrodscreme på bund af salat
Kr. 45,-
__________________
Hovedretter
Min. 8 personer
Nr. H1
Svinekam som vildt m/hvide og brunede kartofler, franske kartofler, waldorfsalat og ribsgelé
Kr. 100,-
Nr. H2
BBQ bones med græsk kartoffel, salat og dressing
Kr. 100,-
Nr. H3
Svinekam m/hvide og brunede kartofler, franske kartofler, rødkål og asier
Kr. 100,-
Nr. H4
Whiskyskinke m/flødekartofler, grøn salat og dressing
Kr. 95,-
Nr. H5
Stor skinkeschnitzel m/brasede kartofler, ærter og bearnaisesauce
Kr. 90,-
Nr. H6
Farseret eller marineret kalkunbryst m/baconkartofler og tomatsalat
Kr. 90,-
Nr. H7
Gl.dags oksesteg m/hvide kartofler, årstidens grønsager og brun sovs
Kr. 100,-
Nr. H8
Oksefilet m/ovnstegte kartofler, årstidens grønsager og bearnaicesauce
Kr. 140,-
Nr. H9
Kalvefilet stegt som vildt m/hvide og brunede kartofler, waldorfsalat og ribsgelé
Kr. 140,-
Nr. H10
Appelsinmarineret svinekam m/græske kartofler, salat og dressing
Kr. 90,-
Nr. H11
Appelsinmarineret andebryst m/smørristede kartofler, årstidens grønsager
og appelsinsauce
Kr. 100,-
Nr. H12
Lammekølle m/hvidløg, smørstegte kartofler, salat og tzatziki
Kr. 120,-
Nr. H13
Culottesteg m/bagt kartoffel, kryddersmør, årstidens grønsager og bearnaicesauce
Kr. 120,-
Nr. H14
Dyrekøller m/hvide og brunede kartofler, waldorfsalat, asier og vildt sauce
Kr. 140,-
Nr. H15
Dyreryg m/hvide og brunede kartofler, waldorfsalat, asier og vildt sauce
Kr. 150,-
Nr. H16
Helstegt oksemørbrad m/ovnbagte kartofler, årstidens grønsager og bordelaisesauce
Kr. 185,-
Nr. H17
Stegt flæsk m/persillesovs, kartofler og rødbeder
Kr. 90,-
Nr. H18
Wienerschnitzel af kalv m/braiserede kartofler, ærter og skysauce
Kr. 110,-
__________________
Desserter
Min. 8 personer
Nr. D1
Frugtsalat
Kr. 35,-
Nr. D2
Hjemmelavet is m/ frugter
Kr. 40,-
Nr. D3
Frugttærte m/ cremefraiche
Kr. 40,-
Nr. D4
Chokoladekage m/ is og frugt
Kr. 45,-
Nr. D5
Islagkage
Kr. 35,-
Nr. D6
Citronfromage m/ flødeskum
Kr. 40,-
Nr. D7
Tiramisu
Kr. 40,-
Nr. D8
Ostelagkage
Kr. 40,-
Nr. D9
Blandet kagebord og hjemmelavet is
Kr. 60,-
Nr. D10
Chokolademoussekage m/ friske frugter
Kr. 40,-
Nr. D11
Udvalg af oste m/ friskbagt brød
Kr. 60,-
Nr. D12
Panna cotta m/ hindbærcollis og friske bær
Kr. 40,-
Nr. D13
Chokolade mousse m friske bær
Kr. 40,-
__________________
Natmad
Min. 8 personer
Nr. N1
Små frikadeller m/kold kartoffelsalat
Kr. 40,-
Nr. N2
Hotdog m/ketchup, sennep, remoulade, agurkesalat, ristede og rå løg (2 stk. pr. person)
Kr. 40,-
Nr. N3
Landgangsbrød m/4 slags pålæg
Kr. 45,-
Nr. N4
Tærter m/grøn salat og dressing
Kr. 45,-
Nr. N5
3 sandwich m/fyld
Kr. 40,-
Nr. N6
Pålægsbord m/ 3 slags pålæg, leverpostej og rugbrød
Kr. 55,-
Nr. N7
Croissanter m/hønse- eller rejefyld
Kr. 40,-